Pâinea cu cartofi dulci a bunicii

Pâinea cu cartofi dulci a bunicii
Pâinea de cartofi dulci a bunicii este o vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 695 calorii, 7g de proteine, și 27G de grăsime. 189 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, nucșoară măcinată, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pâinea de dovlecei a bunicii # SundaySupper, Pâine Cu Cartofi Dulci (Mașină De Pâine), și Coacerea Pâinii: Pâine Cu Cartofi Dulci.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Înfășurați cartoful dulce în folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Coaceți cartoful dulce în cuptorul preîncălzit până când este ușor străpuns cu o furculiță, aproximativ 1 oră. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Bateți zahărul alb și uleiul de canola împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Ulei De CanolaUlei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați ouă; se amestecă bine. Cerneti faina, scortisoara si nucsoara in amestecul de zahar. Bateți încet apa în amestecul de făină-zahăr până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Curățați cartoful dulce; se amestecă în aluat. Îndoiți în 1/2 cană de nuci pecan tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Cartofi DulciCartofi Dulci
6
Reduceți temperatura cuptorului la 320 grade F (160 grade C). Pulverizați o tigaie de pâine de 9x5 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
7
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul pâinii iese curată, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
9
Încălziți zahărul brun și untul într-o cratiță mică la foc mic până când zahărul este dizolvat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Adăugați 1/2 cană de nuci pecan tocate și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
11
Se ia de pe foc.
12
Se toarnă glazura peste pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Revista