Pâine Ușoară Cu Nuci De Banane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mic dejun, așa că încercați pâinea ușoară cu nuci de banane. Această rețetă servește 24. O porție conține 106 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână banane, ouă, nuci pecan și alte câteva ingrediente, le puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 50 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, care nu este atât de spectaculos. Pâine Ușoară Cu Nuci De Banane, Pâine Ușoară Cu Nuci De Banane, și Cea Mai Bună Pâine Cu Nuci De Banane sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, oul și laptele.
Adăugați banane; bate la viteză medie timp de 2 minute. Se amestecă nucile pecan.
Se toarnă în două unse 8-in. x 4 inch. tigăi de pâine.
Coaceți la 350 de euro timp de 40-45 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigăi în rafturi pentru a se răci complet.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Pâinea cu nuci de banane poate fi asociată cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.