Pâine Prăjită Franceză Cu Căpșuni

Pâine Prăjită Franceză Cu Căpșuni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să coaceți pâinea prăjită cu căpșuni. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 508 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Dacă aveți zahăr, pâine, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cremă de brânză franceză Toast Coaceți cu Topping de căpșuni, Streusel a acoperit pâinea prăjită franceză într-o cană, și Cheesecake Cu Căpșuni Fără Coacere.

Instrucțiuni

1
Pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
2
Întindeți aproximativ 1 lingură de cremă de brânză pe 12 felii de pâine. Se acoperă cu feliile de pâine rămase pentru a forma 12 sandvișuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PâinePâine
3
Așezați sandvișurile în vasul de copt pentru a acoperi fundul vasului.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
În castron mediu, bateți ouăle. Bateți în lapte, 1/4 cană zahăr, sarea și scorțișoara până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se toarnă peste pâine în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Lăsați să stea la temperatura camerei 5 minute. Întoarceți feliile de pâine. Capac; frigider 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
7
Se toacă 1 cană de căpșuni. (Puneți la frigider fructele de pădure rămase.) În castron nemetalic, amestecați ușor căpșunile tocate, 1/2 cană de zahăr și amaretto până se amestecă. Capac; frigider 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Lichior AmarettoLichior Amaretto
Fructe De PadureFructe De Padure
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Când este gata de coacere, încălziți cuptorul la 400 de grade F. descoperiți vasul de copt; stropiți felii de pâine cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
9
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Între timp, feliați căpșunile rămase și adăugați la amestecul de căpșuni răcit; se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
11
Serviți pâine prăjită franceză cu topping de căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CăpșuniSos De Căpșuni
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
DificultateExpert
Gata În9 hrs
Porții6
Scor De Sănătate9
Revista