Pâine De Secară Cu Chimen
Pâinea de secară de chimen este o vegetarian pâine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 110 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână făină, unt, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine De Secară Daneză, Terci De Pâine De Secară Daneză (Arllebra...........), și Mașină De Pâine Pâine Cu Cartofi.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în 1/2 cană de apă.
Adăugați melasă, unt, chimen, sare și apă rămasă; se amestecă bine.
Combinați făinurile; adăugați 3 căni în aluat. Bateți până se omogenizează.
Adăugați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat ferm.
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, 6-8 minute.
Se pune într-un vas uns, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Puneți aluatul în jos; formați o pâine rotundă.
Așezați pe o foaie de copt unsă. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Se coace la 375 la 20-25 de minute sau până se rumenesc.