Zară pâine de porumb ar putea fi doar Sud rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 26 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 212 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această pâine. Dacă aveți ouă, bicarbonat de sodiu, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine De Porumb Cu Lapte, Pâine De Porumb Cu Lapte, și Jalapeno Zară Pâine De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați făina, făina de porumb, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un castron mic, amestecați ouăle, untul și untul. Se amestecă în ingrediente uscate doar până se umezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Lapte Bătut
Făină De Porumb
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Transfer la un 9-in. tava de copt pătrată acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Coaceți la 400 de minute timp de 15-20 de minute sau până când blatul este ușor rumenit și o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Aromele fumurii duc într-un palat incredibil de mătăsos, sărat și articulat; floare de cireș și grohotiș în Ultra hi-Def; un fir delicat de chile-firul de pe finisaj nu deranjează complexitatea răcoroasă rece. Nu-mi amintesc o epocă mai bună a acestui vin.