Pâine De Nucă De Dovlecel
Pâinea de nucă de dovlecel ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă face 16 porții cu 302 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 141 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați dovlecelul, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Pâine De Dovlecei Cu Ciocolată Și Nucă, Zucchini Nuc Ciocolata Chip Pâine, și Naptime Chef pâine dovlecel favorit (sau brioșe dovlecel) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună făina, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara și praful de copt.
Într-un castron mare, bateți ouăle. Bateți treptat zahărul, apoi uleiul.
Adăugați amestecul de făină alternativ cu dovlecelul în amestecul de ouă. Se amestecă stafidele, nucile și vanilia.
Se toarnă aluatul în două tigăi de pâine unse și ușor făinoase de 9 x 5 inch.
Coaceți pe cel mai mic raft al cuptorului la 350 grade F (175 grade C) timp de 55 de minute.
Se lasă să se răcească 10 minute în tigaie, apoi se întoarce pe rafturi pentru a se răci complet. Pentru a îngheța, înfășurați pâinile în folie de plastic, apoi înfășurați în hârtie congelatoare grea. Va păstra pe termen nelimitat.