Pâine de morcovi II
Morcov pâine II ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 16. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 206 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Dacă aveți scorțișoară măcinată, bicarbonat de sodiu, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scorul de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Pâine De Morcovi, Pâine Cu Nuci De Morcov, și Pâine De Morcovi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți două tigăi de pâine de 8x4 inch.
Într-un castron mare, cernem împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, nucșoara, cuișoarele și sarea.
Într-un castron mare, cremă împreună zahărul și uleiul. Bateți în ouă. Amestecați acest amestec în amestecul de făină, amestecând doar pentru a combina. Îndoiți nucile. Scoateți aluatul în tigăi de copt pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 50 până la 55 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul pâinii iese curată. Se răcește pâinea în tigaie timp de 10 minute înainte de a se scoate într-un suport de sârmă pentru a se răci complet.