Pâine De Maimuță Cu Ierburi
Pâinea de maimuță cu ierburi durează aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 207 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de oregano, biscuiți cu zară, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Pâine De Maimuță Cu Ierburi, Pâine De Maimuță Grands / Pâine Ușoară De Maimuță {Perfectă Pentru Diminețile De Vacanță!}, și Pâine de maimuță Caramel (AKA pâine cu bule).
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați untul, usturoiul și condimentele. Înmuiați biscuiții în amestec de unt; se pune într-un 10-in uns. tigaie cu tub canelat.
Se coace la 400 la 18-20 de minute sau până se rumenesc. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigaie în grătar.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Pâinea de maimuță funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "