Pâine De Grâu De Stafide De Aur
Pâinea de grâu de stafide de aur este o vegetarian pâine. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 48 de porții cu 95 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Un amestec de drojdie activă, bicarbonat de sodiu, stafide aurii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulouri de grâu cu nucă, alune și stafide aurii, Cotlete de porc, sos de mere de aur și stafide, paste de grâu integral Mac-N-Cheddar, și Pâine brună Irlandeză cu stafide aurii și coacăze {pâine de grâu} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați stafidele și apa; lăsați să stea 10 minute.
Se scurge bine; deoparte. Într-un castron mare, combinați făina integrală de grâu, drojdia, sarea și bicarbonatul de sodiu. Intr-o cratita, se incalzeste iaurtul, Apa, mierea si untul la 120 -130.
Adăugați la ingredientele uscate.
Adăugați stafide și suficientă făină universală pentru a forma un aluat moale.
Întoarceți-vă pe o suprafață înmuiată; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se pune într-un castron uns, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Puneți aluatul în jos; împărțiți în treimi. Formați în pâini.
Se pune în trei uns 9-in. x 5-in. tigăi de pâine. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Coaceți la 350 de minute timp de 35-40 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți din tigăi pentru a se răci pe rafturile de sârmă.