Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 174 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 31 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, praf de copt, bicarbonat de sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine De Curmale, Pâine De Curmale, și Pâine De Curmale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Ungeți sau pulverizați o tigaie sau o tigaie bundt. Într-un castron mic, amestecați curmalul, sucul de lămâie, uleiul sau sosul de mere și nectarul de agave. Într-un castron mare, combinați ingredientele rămase, cu excepția stafidelor și nucilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procent De Tequila Blanco
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Curmale
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Vinegretă De Verjuic
2
Se toarnă umed în uscat și se amestecă doar până când toată făina este umezită (nu se amestecă prea mult). Îndoiți stafidele și nucile, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
Bomboane Salvatoare
3
Se toarnă în tigaia pregătită și se coace până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 40-50 de minute. (Pan-ul meu bundt a durat mai aproape de 40 de minute.) Se lasă să se răcească timp de 10 minute și apoi se scoate din tigaie. Se răcește complet înainte de servire. Notă: astfel de pâini rapide cu conținut scăzut de grăsimi beneficiază într-adevăr de a fi lăsate să se răcească complet, motiv pentru care au adesea un gust mai bun a doua zi. Crusta, care este mai mestecată decât pâinea cu ulei, va aduna umezeala și moliciunea în timp.