Pâine de carne de ciuperci Porcini cu sos de ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pâinea de carne de ciuperci Porcini cu sos de ciuperci. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 564 calorii. Pentru $3.57 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână vin, ouă, vițel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pâine De Carne Cu Sos De Ciuperci, Porcini ciuperci curcan cu sos de ciuperci, și Sos De Ciuperci Porcini.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Puneți ciupercile într-un castron mic și turnați 2 căni cu apă clocotită peste ele. Se amestecă și se lasă ciupercile să stea 15 minute. Într-un alt castron mic, turnați lapte peste cuburi de pâine. Strângeți pâinea cu degetele pentru a se înmuia complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Pâine
Ciuperci
Pâine
Apă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Rupeți carnea în bucăți mici, apoi aruncați împreună într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați șalotă, pătrunjel, ouă, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Pătrunjel
Piper
Ouă
Sare
5
Folosiți o lingură cu fante pentru a îndepărta ciupercile din apă; rezervați lichid. Se toacă bine ciupercile și se adaugă aproximativ trei sferturi la amestecul de carne; pune deoparte ciupercile rămase. Strângeți ușor pâinea pentru a îndepărta excesul de lapte și adăugați-o în amestecul de carne; aruncați laptele. Folosind mâinile, amestecați ușor pâinea, carnea și condimentele până se amestecă. Formați amestecul într-o bilă, transferați într-o tigaie mare, cu fundul greu, din metal și bateți într-o pâine rotunjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Ciuperci
Pâine
Apă
Carne
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie De Prăjire
6
Presărați morcovul, țelina și ciupercile rămase în fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Morcov
țelină
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Se toarnă câte 3/4 cană de lichid de înmuiere a ciupercilor (se strecoară orice sediment, dacă este necesar) și bulion de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Ciuperci
8
Coaceți până când în afara pâinii se rumenesc și interiorul măsoară 180 pe un termometru pentru carne, aproximativ 90 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
9
Transferați pâinea de carne într-un platou. Setați tigaia de prăjire peste 2 arzătoare de plită la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Soba
10
Se toarnă vin și se folosește o lingură de lemn pentru a slăbi legumele și bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
11
Adăugați lichidul de ciuperci rămas și bulionul de pui și fierbeți până când lichidul se reduce la jumătate. Reduceți căldura la mediu și bateți în unt; sosul se va îngroșa ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Ciuperci
Unt
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
12
Transferați sosul (cu bucăți de legume) într-o barcă cu sos și serviți alături de pâine de carne.