Pâine De Carne În Stil Casnic
Pâinea de carne în stil casnic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 244 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ketchup, ceapă, ketchup și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Pâine de carne în stil casnic, Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face pâine de carne cu gust de restaurant acasă, nu este un secret despre cum să faceți pâine de carne, și Sandviș Patriotic Cu Pâine De Carne All-American Down-Home pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron mare, combinați toate ingredientele din carne; se amestecă bine. Apăsați amestecul într-o tigaie de pâine de 8x4 inci.
Coaceți la 177°.timp de 40 de minute.
Scoateți pâinea de carne din cuptor.
Întindeți 1/4 cană de ketchup uniform deasupra. Reveniți la cuptor; coaceți încă 15 până la 20 de minute sau până când termometrul pentru carne ajunge la 71°. iar carnea de vită este bine gătită.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.