Golden Pumpkin-nuc Loaf este un fără lactate și vegetarian hor d ' oeuvre. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 208 calorii. Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine de șuncă cu sos auriu, Tort De Pâine De Păstârnac Auriu, și Pătrate De Caramel De Nuc Auriu.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
3
Combinați făina și următoarele 7 ingrediente (prin Buzdugan) într-un castron mare; faceți o fântână în centrul amestecului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Buzdugan
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Combinați zaharurile și ouăle într-un castron mediu, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Adăugați dovleac, ulei și vanilie; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac
Vanilie
Ulei De Gătit
6
Adăugați stafide și nuci; se adaugă la amestecul de făină, amestecând doar până se umezește. Puneți aluatul într-o tigaie de pâine de 9 x 5 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Stafide
Făină Pentru Toate Scopurile
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
7
Coaceți la 350 timp de 50 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute în tigaie pe un suport de sârmă și se scoate din tigaie. Se răcește complet pe grătar.