Pâine cu lingură de mămăligă pe ciuperci Portabella

Pâine cu lingură de mămăligă pe ciuperci Portabella
Pâinea cu lingură de mămăligă pe ciupercile Portabella este o fără gluten rețetă cu 6 porții. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 163 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți roșii Rome, brânză parmezană, lapte degresat evaporat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Încercați Scoici de dafin cu mămăligă, ciuperci sălbatice, Sherry și firimituri de pâine cu pătrunjel, Ciuperci Portabella Prăjite, și Ciuperci Portabella La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri, amestecați mămăligă, bulion de pui, 1 cană de apă și lapte degresat evaporat. Se amestecă la foc mare până când amestecul fierbe, apoi se reduce focul și se fierbe, amestecând des, până când polenta este netedă la gust, aproximativ 15 minute. Amestecați parmezanul mărunțit, arpagicul proaspăt tocat sau ceapa verde, salvia și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Arpagic ProaspătArpagic Proaspăt
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Lapte Fără GrăsimiLapte Fără Grăsimi
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
În timp ce polenta gătește, într-un castron adânc, cu un mixer la viteză mare, bateți 4 albușuri mari de ou până când țin vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Scoateți polenta de pe foc și amestecați 2 gălbenușuri mari de ou și aproximativ 1/3 din albusurile bătute, apoi pliați în albusurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
4
Între timp, clătiți 6 capace de ciuperci portabella (4 1/2 până la 5 in. larg) și se usucă. Frecați blaturile ușor cu ulei de măsline sau salată (aproximativ 2 lingurițe în total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Capace Mari De Ciuperci Portobello, Tulpinile și Branhiile îndepărtate4 Capace Mari De Ciuperci Portobello, Tulpinile și Branhiile îndepărtate
Ulei De SalatăUlei De Salată
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Așezați capacele, branhii în jos și una lângă alta, într - o tigaie de 10 pe 15 inci. Broil 4-6 inci de la căldură până când ciupercile încep să se scurgă sucul; întoarceți-le și fierbeți până când sunt flexibile atunci când sunt îndoite, în total 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Clătiți și roșiați miezul; tăiați Roșia transversal în felii subțiri de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
7
Ulei ușor un superficial 3-quart (9 - de 13-in.) caserola. Aranjați capacele de ciuperci, branhii în sus, într-un singur strat în caserolă; turnați sucuri de ciuperci în jurul capacelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
8
Întindeți pâinea cu lingură într-un strat uniform și solid peste ciuperci. Aranjați feliile de roșii pe pâinea cu lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
9
Coaceți într-un cuptor de 375 până când pâinea cu lingură se rumeneste bine la margini și se rumeneste ușor deasupra, aproximativ 40 de minute (aproximativ 30 de minute într-un cuptor cu convecție).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Tăiați pâinea cu lingură și ciupercile în porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
11
Transferați pe plăci cu o spatulă largă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista