Pâine Cu Cardamom
Pâinea Cardamom ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 349 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, unt, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Kumquat-Pâine Cu Ceai De Cardamom, Pâine Uscată De Cireșe-Cardamom, și Pâine Rapidă Cu Cardamom De Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, încălziți laptele până la călduț.
Puneți drojdia într-un castron mare.
Se toarnă laptele și se lasă să se odihnească 10 minute.
Adăugați zahăr, sare și cardamom în castron și bateți până se combină.
Adăugați făină și amestecați până când aluatul se îndepărtează de părțile laterale ale bolului, formând o bilă.
Pe o suprafață ușor făinată, frământați pâinea până când este netedă și elastică, cinci până la zece minute minute. Se acoperă cu un prosop de bucătărie și se lasă la loc cald până se dublează în volum, aproximativ 1 oră.
Punch aluat pentru a elibera aerul. Frământați aluatul timp de cinci minute. Dacă faceți o pâine simplă, formați aluatul într-o bilă rotundă.
Așezați pâinea pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Acoperiți cu un prosop de vase și lăsați să crească timp de 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Ungeți partea superioară a pâinii cu spălarea ouălor.
Coaceți pâinea până devine aurie și sună gol când atingeți partea de jos, aproximativ 25 de minute.