Pâine Cu Banane Hawaiene

Pâine Cu Banane Hawaiene
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați pâinea cu banane Hawaiene. Această rețetă servește 48 și costă 14 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 89 calorii. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 118 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, lapte de unt, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Pâine Cu Banane Hawaiene, Pâine Hawaiană Cu Nuci De Banane, și Pâine Hawaiană și pâine prăjită franceză la cuptor cu banane de arțar.

Instrucțiuni

1
Mutați raftul cuptorului în poziția cea mai joasă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se încălzește cuptorul la 350 F . Ungeți fundul numai cu 2 tigăi de pâine, 8 1 / 2x4 1 / 2x2 1/2 inci sau 1 tigaie de pâine, 9x5x3 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
3
Se amestecă împreună zahăr și unt într-un castron mare. Se amestecă ouăle până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați banane, zară și vanilie. Bateți cu sârmă până se omogenizează. Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu și sarea doar până se umezesc. Se amestecă nucile și nuca de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
BananeBanane
Nucă De CocosNucă De Cocos
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
NuciNuci
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Se toarnă în tigăi.
6
Coaceți pâini de 8 inci aproximativ 1 oră, pâine de 9 inci aproximativ 1 1/4 ore sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute. Slăbiți părțile laterale ale pâinilor din tigăi; scoateți din tigăi și așezați partea superioară în sus pe grătar. Se răcește complet, aproximativ 2 ore, înainte de feliere. Înfășurați bine și păstrați la temperatura camerei până la 4 zile sau refrigerați până la 10 zile. Pentru
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
7
Coaceți Mini-pâini: ungeți fundul doar cu 10 Tigăi miniaturale, 4 1/2x2 3/4x1 1/4 inci. Împărțiți aluatul între tigăi (aproximativ 1/2 cană fiecare).
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
8
Coaceți 30 până la 35 de minute. 10 mini-pâini.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista