Pâine maro Boston autentic este un vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 146 calorii. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 14 ar spune că a lovit la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Dacă aveți la îndemână făină de secară, făină de porumb, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Pâine Brună Din Boston, Pâine Brună Din Boston, și Pâine Brună Din Boston.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați primele șase ingrediente. Într-un alt castron, amestecați Zara, melasa, zahărul brun și uleiul. Se amestecă în ingrediente uscate doar până se umezesc. Îndoiți nucile și stafidele.
2
Transferați într-un 8-in uns. x 4-in. tigaie; se acoperă cu folie.
3
Așezați tigaia pe un suport într-un recipient cu apă clocotită sau într-un alt vas mare și adânc; adăugați 1 in. de apă caldă la oală. Aduceți la fierbere ușoară; acoperiți și aburiți timp de 45-50 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată, adăugând mai multă apă în oală, după cum este necesar.
4
Scoateți tigaia din oală; lăsați să stea 10 minute înainte de a scoate pâinea din tigaie pe un suport de sârmă.