Ouă fierte cu piept de curcan prăjit cu ierburi și Hash de cartofi dulci

Ouă fierte cu piept de curcan prăjit cu ierburi și Hash de cartofi dulci este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 masa de dimineață. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 184 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de piper, cartofi dulci, oțet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Pâine prăjită cu două cartofi și cârnați cu ouă braconate, Ouă fierte cu cartofi dulci, și Curcan prăjit, varză de Bruxelles și Hash de cartofi dulci cu ulei mixt de ierburi și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul la foc moderat.
Adăugați ceapa și cimbrul și gătiți, amestecând, până se înmoaie și începe să se rumenească, 3 până la 5 minute.
Adăugați cartofii dulci, curcanul, sarea și puțin piper și gătiți, amestecând ocazional, până când cartofii încep să se rumenească, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Adăugați bulionul, răzuind orice biți maro care s-ar fi putut forma pe fundul tigaiei. Păstrați cald în timp ce braconați ouăle.
Umpleți o tigaie sotată cu 1 1/2 inci de apă și oțet și aduceți la foc mic. Rupeți 1 ou într-un bol mic și apoi turnați-l cu grijă în apă. Repetați cu ouăle rămase distanțându-le, astfel încât să nu se atingă. Se fierbe la foc mic până când albii sunt fermi, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare, 3 până la 4 minute. Cu o lingură pliată, transferați ouăle pe prosoape de hârtie și condimentați cu sare și piper.
Împărțiți hash - ul între 4 farfurii și acoperiți fiecare porție cu un ou fiert.
Se servește cu sos fierbinte.