Ouă en Cocotte cu cuscus
Ouă en Cocotte cu cuscus ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 6 și costă 1,54 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 324 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați sare, bulion de pui degresat cu grăsime, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Ouă en Cocotte cu cuscus, Ouă în cocotă, și Ouă en Cocotte cu Piperadă bască pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți ciupercile; tăiați și aruncați capetele tulpinii decolorate. Cu un cuțit sau într-un robot de bucătărie, tocați mărunt ciupercile. Puneți ciupercile și untul într - o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare. Acoperiți și amestecați ocazional până la suculent, aproximativ 3 minute. Descoperiți și amestecați adesea la foc mare până când ciupercile se rumenesc ușor, aproximativ 15 minute.
Adăugați bulion și cuscus la ciuperci; se amestecă, se acoperă și se ia de pe foc.
Lăsați să stea 10 minute. Se amestecă cuscusul și se condimentează după gust cu sare. Utilizați fierbinte sau rece. Dacă faceți până la 2 ore înainte, acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei; amestecați cu o furculiță înainte de utilizare. Puneți amestecul de cuscus în mod egal în 6 ramekine (2 3/4 până la 3 in. lat, 1 3/4 la 2 în. adânc).
Într-un castron cu un mixer la viteză mare, bateți crema până când deține vârfuri moi. Puneți crema în mod egal în ramekins. Rupeți 1 ou pe smântână în fiecare ramekin, apoi presărați în mod egal cu brânză.
Presărați nucșoară ușor peste brânză. Așezați ramekins ușor depărtați într-o tigaie cu margini (9 pe 13 sau 10 pe 15 in.).
Coaceți în 450 de cuptor obișnuit sau cu convecție până când gălbenușurile sunt setate ușor (apăsați ușor cu vârful unei linguri pentru a testa), 8 până la 10 minute sau până când sunt ferme, 12 până la 14 minute.
Se adaugă sare după gust.