Ouă Diabolice
Ouă Deviled este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 15 și costă 22 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 76 calorii. Mergeți la magazin și ridicați piper, ouă, maioneză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Parsi Deviled Eggs-Indian inspirat deviled ouă au coriandru, suc de lămâie, și miere în ele pentru a le face delicioase, Ouă verzi și ouă diabolice de șuncă, și Ouă verzi și șuncă: ouă diabolice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ouăle într-o cratiță suficient de mare pentru a le ține pe toate într-un singur strat. Acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la foc mic și se fierbe timp de 9 minute. Umpleți un castron mare pe jumătate cu gheață și apă. Când ouăle s-au fiert, transferați-le cu o lingură cu fante în baie de gheață.
Lăsați să se răcească complet.
Curățați ouăle; tăiați fiecare pe jumătate pe lungime.
Scoateți gălbenușurile și puneți-le într-un castron. Puneți gălbenușurile cu o furculiță până se omogenizează.
Adăugați maioneză, muștar, sare și piper și amestecați până se omogenizează.
Transferați amestecul de gălbenușuri într-o pungă de conducte prevăzută cu un vârf simplu sau cu stea sau într-o pungă cu fermoar. Dacă utilizați geanta ziplock, sigilați punga și decupați un colț. Pipeți amestecul de gălbenușuri în albușuri goale.