Ouă de pita Benedict peste Prosciutto la grătar și ulei de măsline Hollandaise
Ouă Pitan Benedict peste Prosciutto la gratar si ulei de masline Hollandaise necesită în jurul valorii de 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 1417 calorii, 22g de proteine, și 134g de grăsime. Pentru $ 3.1 pe portie, veți obține un sos care servește 2. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de sare gri, suc de lămâie, sare gri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 48%. Încercați Arugulan și Prosciutto ou Benedict cu Blender sos Hollandaise, Ouă Benedict cu Chipotle Hollandaise, și Ouă Benedict cu sos Hollandaise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o tigaie până când untul este topit.
Puneți gălbenușurile de ou, smântâna, sucul de lămâie, sarea și piperul într-un blender și amestecați câteva secunde la viteză mare până când aveți un amestec spumos neted. Încă la viteză mare, începeți să turnați amestecul de unt fierbinte într-un flux subțire, constant, nu prea încet. Pe măsură ce adăugați amestecul de unt, sosul trebuie să se îngroașe. Continuați să turnați și să amestecați până când se folosește tot untul.
Serviți imediat sau păstrați cald.
Faceți ouăle: umpleți o tigaie mare adâncă la jumătate cu apă și aduceți la foc mic.
Ungeți 1 lingură de unt în 2 ramekine sau boluri mici rezistente la cuptor.
Se presară cu sare și piper. Crăpați 2 ouă în fiecare fel de mâncare.
Așezați vasele în apa fierbinte și acoperiți tigaia. Gatiti pana la firma, aproximativ 6 pana la 7 minute.
În timp ce ouăle braconează, încălziți o tigaie la grătar și grătați prosciutto până când sunt crocante.
Ungeți pita cu untul rămas și grătați.
Puneți o bucată de pita prăjită pe fiecare dintre cele 2 farfurii și deasupra cu prosciutto.
Scoateți ouăle din ramekins rulând un cuțit sau o spatulă mică în jurul ouălor. Desfaceți ouăle deasupra prosciutto-ului.
Stropiți ouăle cu 2 linguri Hollandaise, macinați puțin piper negru peste fiecare și serviți imediat.