Ouă bogate divin Benedict cu Crab
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mic dejun, așa că încercați ouă bogate divin Benedict cu Crab. Pentru 6,78 USD pe porție, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 1382 calorii, 47G de proteine, și 112g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați salvie, lapte, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Ouă De Crab Benedict, Ouă de Crab și Avocado Benedict, și Crab Prăjituri Ouă Benedict sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Așezați feliile de slănină pe un suport pe o foaie de copt.
Coaceți până când sunt crocante, 15 până la 20 de minute. Puneți deoparte și păstrați-vă la cald.
Faceți amestecul olandez conform instrucțiunilor pachetului, folosind sucul de scoici și laptele cu 1/4 cană de unt.
Bateți în olandeza pregătită. Puneți deoparte și păstrați-vă la cald.
Puneți pesto-ul într-un castron mic și amestecați ierburile. Subțiați-l cu puțină apă.
Topiți restul de 2 linguri de unt într-o tigaie medie la foc mediu.
Tăiați cornurile în jumătate și gătiți-le în unt până se rumenesc frumos. Încălziți crabul în aceeași tigaie.
Aduceți o tigaie medie de apă la foc mic și adăugați oțetul alb. Spargeți un ou într-un vas mic și strecurați-l cu grijă în apă. Gatiti timp de 2 pana la 3 minute, in functie de cat de tare sau moale va place galbenusul.
Îndepărtați cu o lingură pliată pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie. Continuați cu restul ouălor.
Pentru asamblare: puneți 2 jumătăți de croissant pe o farfurie.
Tăiați 4 fâșii de slănină în jumătate și așezați fâșiile deasupra cornurilor.
Așezați 2 ouă pocate deasupra slăninii.
Puneți o lingură de carne de crab deasupra. Acoperiți cu olandeză și presărați 1 linguriță de măsline tocate peste fiecare.
Stropiți pesto - ul în jurul farfuriei.
Vin recomandat: Chardonnay, Cava
Chardonnay și Cavan sunt alegeri excelente pentru ouăle Benedict. Vinul spumant-cu al nostru fără suc de portocale-este o alegere evidentă pentru ouă. Cu sos olandez untos, totuși, ați putea opta pentru un vin alb mai plin, cum ar fi chardonnay. Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay
Notele tinere de lămâie și caprifoi sunt stratificate peste pepene copt, nucșoară și cuișoare. Percepția dulceaței este derivată din maturitatea fructelor, îmbătrânirea pe drojdie de drojdie agitată în mod regulat în prezența stejarului francez îmbătrânit.