Ouă bogate divin Benedict cu Crab

Ouă bogate divin Benedict cu Crab
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mic dejun, așa că încercați ouă bogate divin Benedict cu Crab. Pentru 6,78 USD pe porție, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 1382 calorii, 47G de proteine, și 112g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați salvie, lapte, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Ouă De Crab Benedict, Ouă de Crab și Avocado Benedict, și Crab Prăjituri Ouă Benedict sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în Felii Groase De 1/2 InchPiersici, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Așezați feliile de slănină pe un suport pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile TăiateVerdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Ardei Jalapeno Mari, Fără Semințe și Tocați, Pentru Servire2 Ardei Jalapeno Mari, Fără Semințe și Tocați, Pentru Servire
4
Coaceți până când sunt crocante, 15 până la 20 de minute. Puneți deoparte și păstrați-vă la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în Felii Groase De 1/2 InchPiersici, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Faceți amestecul olandez conform instrucțiunilor pachetului, folosind sucul de scoici și laptele cu 1/4 cană de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
Sare Mare FinăSare Mare Fină
1-1/2 Cani De Lapte De Orez1-1/2 Cani De Lapte De Orez
6
Bateți în olandeza pregătită. Puneți deoparte și păstrați-vă la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingurita Ulei Vegetal, Optional1 Lingurita Ulei Vegetal, Optional
7
Puneți pesto-ul într-un castron mic și amestecați ierburile. Subțiați-l cu puțină apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Semințe De Coriandru, Prăjite și Zdrobite FinSemințe De Coriandru, Prăjite și Zdrobite Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Lichior Cu Aromă De Portocale (recomandat: Triple Sec)Lichior Cu Aromă De Portocale (recomandat: Triple Sec)
8
Topiți restul de 2 linguri de unt într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Mare FinăSare Mare Fină
Echipamente pe care le vei folosi
4 Sâni Mari De Fazan, Scoși Din Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizare4 Sâni Mari De Fazan, Scoși Din Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizare
9
Tăiați cornurile în jumătate și gătiți-le în unt până se rumenesc frumos. Încălziți crabul în aceeași tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CroissantCroissant
Sare Mare FinăSare Mare Fină
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
4 Sâni Mari De Fazan, Scoși Din Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizare4 Sâni Mari De Fazan, Scoși Din Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizare
10
Aduceți o tigaie medie de apă la foc mic și adăugați oțetul alb. Spargeți un ou într-un vas mic și strecurați-l cu grijă în apă. Gatiti timp de 2 pana la 3 minute, in functie de cat de tare sau moale va place galbenusul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb DistilatOțet Alb Distilat
Semințe De Coriandru, Prăjite și Zdrobite FinSemințe De Coriandru, Prăjite și Zdrobite Fin
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Piersici Albe Coapte, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în 1/8miPiersici Albe Coapte, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în 1/8mi
Echipamente pe care le vei folosi
4 Sâni Mari De Fazan, Scoși Din Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizare4 Sâni Mari De Fazan, Scoși Din Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizare
11
Îndepărtați cu o lingură pliată pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie. Continuați cu restul ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în 1/8miPiersici Albe Coapte, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în 1/8mi
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
12
Pentru asamblare: puneți 2 jumătăți de croissant pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CroissantCroissant
13
Tăiați 4 fâșii de slănină în jumătate și așezați fâșiile deasupra cornurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile TăiateVerdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
CroissantCroissant
14
Așezați 2 ouă pocate deasupra slăninii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou FiertOu Fiert
Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile TăiateVerdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
15
Puneți o lingură de carne de crab deasupra. Acoperiți cu olandeză și presărați 1 linguriță de măsline tocate peste fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
CrabmeatCrabmeat
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
16
Stropiți pesto - ul în jurul farfuriei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată

Vin recomandat: Chardonnay, Cava

Chardonnay și Cavan sunt alegeri excelente pentru ouăle Benedict. Vinul spumant-cu al nostru fără suc de portocale-este o alegere evidentă pentru ouă. Cu sos olandez untos, totuși, ați putea opta pentru un vin alb mai plin, cum ar fi chardonnay. Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay
Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay
Notele tinere de lămâie și caprifoi sunt stratificate peste pepene copt, nucșoară și cuișoare. Percepția dulceaței este derivată din maturitatea fructelor, îmbătrânirea pe drojdie de drojdie agitată în mod regulat în prezența stejarului francez îmbătrânit.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista