Ouă Benedict Florentin

Ouă Benedict Florentin
O porție conține 230 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $1.04 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de unt, ouă, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ouă Benedict Florentin cu sos de unt cremos, Ouă Benedict Ouă Deviled, și Ouă Benedict pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare; saut spanac timp de 3 minute până se ofilește. Condimentează cu sare, piper și nucșoară. Aranjați pâinea prăjită cu aluat pe 4 farfurii; împărțiți spanacul între feliile de pâine prăjită și dați deoparte. Aduceți o tigaie cu față înaltă umplută cu 2 centimetri de apă la foc mic; adăugați oțet. Lucrând unul câte unul, rupeți fiecare ouă într-un ramekin și alunecați în apă fierbinte. Braconați ușor 3 minute; îndepărtați cu o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu AluatPâine Cu Aluat
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SpanacSpanac
OțetOțet
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
ApăApă
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
TigaieTigaie
2
Așezați 1 ou deasupra fiecărui pâine prăjită cu spanac (rezervați ultimul ou). Într-un blender, combinați gălbenușul din oul poșat rămas (aruncați albul) cu maioneză, suc de lămâie și apă; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ou FiertOu Fiert
MaionezăMaioneză
SpanacSpanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
ApăApă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați unt topit; amestecați pentru a combina. Lingurați hollandaise peste ouă și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
UntUnt
OuăOuă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista