Osso Buco cu vin roșu

Osso Buco cu vin roșu
Osso Buco cu vin roșu este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 45g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 364 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $6.89 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare și piper, cozi de vițel cărnoase, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Osso Buco, Osso Buco, și Osso Buco.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Încălziți uleiul de măsline într-o caserolă mare din fontă emailată. Condimentați cojile de vițel cu sare și piper și gătiți la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 8 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Coadă De VițelCoadă De Vițel
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3
Transferați gambele pe o farfurie.
4
Adăugați morcovii, ceapa, țelina și usturoiul în caserolă. Reduceți focul la moderat scăzut și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați vinul și gătiți, răzuind orice bucăți rumenite, până când se reduce ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați roșiile și bulionul de pui și aduceți la foc mic la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
7
Întoarceți gambele în caserolă, cuibărindu-le în legume; adăugați orice sucuri acumulate. Acoperiți caserola și fierbeți gambele la cuptor timp de 1 oră. Întoarceți gambele, acoperiți și gătiți timp de aproximativ 1 oră mai mult, până când carnea este foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Transferați gambele pe un platou cu margini și acoperiți ușor cu folie. Măsurați sosul; ar trebui să aveți 2 căni. Dacă este necesar, reduceți sosul la foc mare. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Tăiați corzile de pe coadă. Puneți sosul deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate49
Revista