Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Osso Buco cu Gremolatan. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $ 5.88 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 389 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, rozmarin, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza firele de șofran ai putea urma acest curs principal cu Înghețată De Șofran ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Osso Buco cu Gremolata, Osso Buco cu roșii, măsline și Gremolata, și Carne de porc Osso Buco cu Polentan și Gremolata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru osso buco: Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Osso Buco
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți EVOO într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare până la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Se presară gambele cu sare și piper și se rumenesc peste tot, întorcându-se ocazional, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
4
Transferați pe o farfurie mare.
5
Amestecați usturoiul, țelina, morcovii, ceapa și semințele de fenicul în oală, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva Pumni
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați rozmarinul, cimbrul, pasta de roșii și frunzele de dafin, presărați sare și piper și amestecați 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
7
Se presară făina peste legume și se amestecă 1 minut, apoi se toarnă vinul și se degajează oala, răzuind și amestecând cu 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Adăugați bulionul de pui și șofranul, urmate de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
șofran
9
Adăugați coaja de portocală, sucul și chile. Răsturnați oala și adăugați carnea înapoi în oală. Acoperiți și transferați la cuptor. Gatiti, transformand carnea o data la jumatate, 2 ore.
Pentru gremolata: când carnea este gata să iasă din cuptor, combinați coaja de portocală la bord cu coaja de lămâie. Se toacă fin pătrunjelul și se combină cu coaja și nucile tocate sau prelucrate.
Transferați gambele pe un platou și tăiați șirul de bucătărie. Împărțiți pâinea crustă și încălziți-o în cuptor. Pescuiește frunzele de dafin din sos și pune cuptorul olandez înapoi pe aragaz la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
Grăsime De Porc înapoi
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Bateți sosul pentru a combina și îngroșa, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
3
Serviți coapsele în boluri puțin adânci, acoperite cu sosul gros și gremolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Serviți pâinea crustă pe partea laterală pentru ștergere.
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.