Orzo cu năut

Orzo cu năut
Orzo cu năut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 463 calorii, 19g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 96 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de dovlecei, frunze de pătrunjel, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Orzo cu năut, Salată de ton, năut și Orzo, și Năut Sundal pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați orzo și gătiți la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
3
Încălziți uleiul de măsline extravirgin într-o tigaie, adăugați dovleceii, ceapa și usturoiul, condimentați cu sare și piper și gătiți 6 până la 7 minute până se înmoaie, adăugați năut și încălziți. Aruncați cu ierburi, orzo și brânză, reglați sare și piper și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Sare și PiperSare și Piper
NăutNăut
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
BrânzăBrânză
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
IerburiIerburi
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateNormal
Gata În22 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista