Orzo cu creveți și mazăre minusculă este un pescatarian felul principal. Pentru $3.84 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 430 calorii, 40g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, frunze de tarhon, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Orzo Cu Mazăre Și Mentă, Morcovi și mazăre Orzo, și Minty Orzo și mazăre.
Instrucțiuni
1
Încălziți o cratiță mare la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați bulion în tigaie; aduceți la fierbere. Se amestecă orzo; reduceți căldura și fierbeți, parțial acoperit, până când pastele sunt al dente și cea mai mare parte a lichidului este absorbită (aproximativ 10 minute), amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Încălziți untul într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu; se amestecă șalota și coaja. Gatiti pana se inmoaie ceapa (aproximativ 3 minute), amestecand frecvent.