Orez Taco De Pui

Orez Taco De Pui
Orezul Taco de pui este un fără gluten rețetă cu 1 porție. O porție conține 2051 calorii, 111g de proteine, și 102G de grăsime. Pentru $ 7.19 pe portie, această rețetă acoperă 68% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Mergeți la magazin și ridicați sos de roșii, apă, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul, puteți urma acest fel principal cu Pâine Vegană Cu Banane Mango ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Cina cu Taco de pui și tigaie de orez, Orez Taco, și Orez Taco.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 47 de dolari.
Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir
Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir
Meyer din 2014 combină fructele culese atât la începutul, cât și la sfârșitul recoltei pentru a produce un vin picant, aromat, care combină cireșul roșu și pruna cu woodsmoke, tarhon, potpourri și CR arkulme brulee. Gustul este proaspăt și suplu, cu condimente întunecate purtate de o mulțime de fructe roșii până la un finisaj lung, delicat echilibrat. Acesta este un vin tânăr care va câștiga în greutate în anul următor și va îmbătrâni grațios timp de peste 10 ani.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții1
Scor De Sănătate69
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista