Orez spaniol cu Cilantro
Orezul spaniol cu Cilantro ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.01 pe portie. O porție conține 408 calorii, 9g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr, roșii conservate și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cartofi zdrobiți în spaniolă cu sos de Cilantro, Aragaz Lent Orez Mexican (Orez Spaniol), și Orez Spaniol pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, se sotează ceapa în unt timp de 2-3 minute sau până se înmoaie.
Adăugați orez; gatiti si amestecati timp de 1-2 minute.
Se amestecă roșiile, apa, bulionul, pudra de chili, sarea, zahărul și chimenul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 5 minute.
Scoateți din căldură; lăsați să stea 5 minute.
Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache
Spaniolă în meniu? Încercați asocierea cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Ai putea încerca Protos organic Tempranillo. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Protos Organic Tempranillo]()
Protos Organic Tempranillo
Culoare cireșă strălucitoare cu jantă purpurie. Proaspete, unde boabele negre și roșii se amestecă împreună cu note picante, ușoare prăjite și cacao din îmbătrânirea butoiului. Foarte netedă și mătăsoasă, taninuri echilibrate și moi.