Orez roșu cu spanac și cireșe uscate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orezul roșu cu spanac și cireșe uscate. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $1.19 pe portie. O porție conține 266 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, cireșe, ghimbir și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Încercați Spanac ofilit cu cireșe uscate și nuci de pin, Orez sălbatic cu cireșe uscate, și Orez Turmeric cu caju și cireșe uscate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați orezul roșu, 3 căni de apă și 1/2 linguriță de sare într-o cratiță medie. Acoperiți și aduceți la foc mic la foc mediu. Reduceți focul la mediu scăzut și gătiți până când orezul este fraged, aproximativ 45 de minute. (
Scurgeți orice exces de apă.)
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare adâncă la foc mediu-mare.
Se adaugă ceapa; se presară cu zahărul și se condimentează cu sare și piper. Gatiti, amestecand, pana cand ceapa este moale, aproximativ 5 minute.
Adăugați ghimbirul și cireșele uscate; gatiti, amestecand, pana cand ceapa se rumeneste, inca 7 minute.
Se amestecă orezul preparat în amestecul de ceapă.
Adăugați spanacul pentru bebeluși și sucul de portocale și amestecați până când spanacul este doar ofilit, aproximativ 1 minut. Condimentează cu sare și piper.