Orezul Mexican picant și porumbul cu fasole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 5 și costă $1.21 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 558 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Această rețetă de la Food.com are 2 fani. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, apă, piper cayenne măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma porumbul, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Pecan Plăcintă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Prăjituri de orez și porumb cu fasole neagră picantă, Săriți orezul și încercați quinoa-salată mexicană de Quinoa cu fasole neagră și porumb, și Baie picantă de brânză mexicană cu fasole.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.