Orez Curry Vegan

Orez Curry Vegan
Orezul curry Vegan este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 253 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, praf de chili, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Dovleac Curry de nucă de cocos cu orez de scorțișoară {vegan}, Plăcintă cu dovleac vegan curry (vegană și fără Gluten), și Plăcintă Cu Oală Vegană Curry.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie la foc mic. Transpirați usturoiul; când usturoiul devine aromat, amestecați încet ardeiul, chimenul, pudra de curry și pudra de chili. Când condimentele încep să se prăjească și să devină parfumate, amestecați cubul de bulion și puțină apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon CubeBouillon Cube
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Creșteți căldura la mare și adăugați restul de apă și sosul de soia. Chiar înainte ca amestecul să fiarbă, amestecați orezul. Aduceți la fierbere; reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți 15 până la 20 de minute sau până când tot lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Scoateți din căldură și lăsați să stea 5 minute.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista