Orez cu nucă de cocos și stafide (Arroz con Coco y Pasas)

Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Orezul cu nucă de cocos și stafide (Arroz con Coco y Pasas) ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 300 de calorii. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 300 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte de cocos sau, sare, orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Orez cu Coca-Colan și stafide (Arroz con Coca-Cola y Pasas), Arroz Con Coco (Orez Columbian Cu Nucă De Cocos), și Orez cu nucă de cocos și creveți (Arroz Con Coco y Camarones) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați laptele de cocos într-o tigaie cu sos greu și gătiți la foc mediu timp de aproximativ 30 de minute, răzuind ocazional fundul tigaiei pentru a preveni arderea titot-ului.
Se adaugă orezul și se gătește, amestecând frecvent până când este bine acoperit cu titot-ul timp de 1 minut.
Adăugați apa, stafidele, sarea și zahărul. Aduceți la fierbere, amestecând o dată.Reduceți focul la minim și fierbeți ușor. Acoperiți aproximativ 20 de minute sau până când orezul este fraged și apa absorbită.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 5 minute.
Serviți fierbinte și bucurați-vă.