Orez copt (Arroz al Horno)

Orez copt (Arroz al Horno)
Orezul copt (Arroz Al Horno) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 190 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați arborio, bulion de pui cu mai puțin sodiu, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Sobrebarrigan al Horno (friptură de flanc coaptă în stil columbian), Pui cu orez (arroz con Pollo), și Arroz Frio, Orez Rece.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță rezistentă la cuptor de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați ciuperci și ceapă; gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
4
Adăugați orez, bulion, sare și șofran; aduceți la fierbere. Înfășurați mânerul tigaiei cu folie; acoperiți și transferați tigaia în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
BulionBulion
OrezOrez
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Coaceți la 400 timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți din cuptor; lăsați să stea, acoperit, 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Adăugați pătrunjel și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
CimbruCimbru
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista