Orez aragaz ghimbir pui și orez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați aragazul de orez cu pui de ghimbir și orez. O porție conține 485 calorii, 33g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,11 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de coapse de pui, orez de iasomie, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Supă de pui cu ghimbir și orez cu aragaz lent, Aragaz de orez Pilau de orez de pui în stil caraibian, și Orez De Pui Claypot (Aragaz De Orez ).
Instrucțiuni
Într-un castron mic, dizolvați cubul de bulion în apa fierbinte. Într-un aragaz de orez, combinați orezul cu puiul și ghimbirul. Aranjați spanacul deasupra.
Se toarnă laptele de cocos și bulionul de bulion în aragaz și se condimentează ușor cu sare. Porniți aragazul; vasul trebuie făcut în aproximativ 40 de minute (când aragazul se oprește singur).
Lăsați să stea 5 minute. Pufați orezul cu o furculiță, lingurați în boluri și serviți.