Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Orecchiette cu mini chiftele de pui. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 735 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $3.53 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 393 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână parmezan, bulion de pui, mozzarella bocconcini și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, care este mare. Rețete similare includ Orecchiette Cu Mini Chiftele De Pui, Orecchiette prăjită cu chiftele de vițel, și Orecchiette cu chiftele de cârnați, Broccoli rabe și usturoi.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați pastele și gătiți până se înmoaie, dar încă ferme la mușcătură, amestecând ocazional, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
4
Într-un castron mediu, amestecați împreună firimiturile de pâine, pătrunjelul, ouăle, laptele, ketchup-ul, brânza Romano și sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Brânză Romano
Pesmet
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Pătrunjel
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați puiul și amestecați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
6
Folosind un baller de pepene galben (sau o măsură de linguriță), formați amestecul de pui în bucăți de 3/4 inch. Cu mâinile umede, rotiți bucățile de pui în mini chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pui
Chiftele
Pui întreg
Pepene Galben
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru Pepene
7
Într-o tigaie mare (14 inci), încălziți uleiul la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, adăugați chiftelele și gătiți fără să vă mișcați până se rumenesc pe fund, aproximativ 2 minute. Întoarceți chiftelele și rumeniți cealaltă parte, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați bulionul de pui și roșiile. Aduceți la fierbere. Folosind o lingură de lemn, răzuiți bucățile maro care se agață de fundul tigaiei. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când roșiile sunt moi și chiftelele sunt fierte, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Chiftele
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Tigaie
9
Scurgeți pastele, rezervând aproximativ 1 cană de apă pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Paste
10
Transferați pastele într-un castron mare de servire și adăugați parmezanul. Aruncați pentru a acoperi ușor orecchiette, adăugând apă rezervată pentru paste, dacă este necesar, pentru a slăbi pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orecchiette
Apă
Parmezan
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Adăugați amestecul de chiftele, brânza mozzarella și 1/2 cană de busuioc. Aruncați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse