Orecchiette cu conopidă, hamsii și crutoane prăjite

Orecchiette cu conopidă, hamsii și crutoane prăjite
Nevoie de o felul principal pescatarian? Orecchiette cu conopidă, hamsii și crutoane prăjite ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 552 calorii, 18g de proteine, și 23g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți hamsie, ulei de măsline, parmezan plus suplimentar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Încercați Orecchiette cu conopidă, hamsii și fistic, Orecchiette cu hamsii și broccoli încolțit violet, și Cina În Seara Asta: Orecchiette Cu Broccoli, Hamsii Și Ardei Iute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 diametru F. Aruncați flori de conopidă cu 1 lingură de ulei de măsline într-un castron mare pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Se presară cu sareși piper și se întinde într-un singur stratpe o foaie mare de copt cu margini. Prăjitpână când floretele de conopidă sunt fragede și încep să se rumenească în pete, agitând ocazional, aproximativ 25 de minute. Se răcește temperatura camerei. Faceți înainte: poate fi făcut1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De ConopidăFlori De Conopidă
PiperPiper
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Gatiti pastele intr-o oala mare de fierbereapă sărată generos până când doar tenderdar încă ferm să muște, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Scurgeți pastele, rezervând 1 1/3 cești pastelichid de gătit. Setați pastele și lichidul de gătitlateral separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
5
Între timp, încălziți 2 linguri ulei de măsline în tigaie mare antiaderentă adâncă sau oală marepeste foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați cuburi de pâineși saut până la maro auriu și crocant, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
7
Se transferă într-un castron mic și se răcește.Rezervați tigaie sau oală.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline în același killet sau oală și încălziți la căldură medie-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Adăugați dovlecelul și usturoiul și saut până când dovlecelul este maro auriu și crocant-fraged,3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
UsturoiUsturoi
10
Se adauga conopida andanchovies si saut pana se incalzeste,3-4 minute. Se condimentează după gust cu sare șipiper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
ConopidăConopidă
SareSare
11
Adăugați paste scurse, rezervate 1 1/3 căni de gătit paste lichid,restul de 3 linguri ulei de măsline, 1/3 cană pătrunjel, 1/3 cană parmezan și
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
ParmezanParmezan
PătrunjelPătrunjel
PastePaste
12
Brânză Pecorino Romano și aruncați pentru a acoperi.Condimentați pastele după gust cu sare și proaspătpiper negru măcinat. Împărțiți pastele între6 boluri; se presară cu crutoane prăjite,pătrunjel rămas și parmezan suplimentar și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino RomanoPecorino Romano
Piper NegruPiper Negru
CrutoaneCrutoane
PătrunjelPătrunjel
PastePaste
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Zucchiniblossoms prăjiți fac o garnitură frumoasă pentru paste.Aruncați florile în făină pentru a le acoperi, apoi prăjiți-le într-o tigaie mare umplută cu 1/2 cană de ulei de măsline încălzit la 360 km F până când devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scurgeți florile prăjite pe prosoape de hârtieînainte de a le așeza deasupra pastelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
3
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate60
Revista