Omletă De Bază
Nevoie de o fel principal fără gluten, primar și vegetarian? Omleta de bază ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 321 calorii, 18g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți piper, ouă, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Omletă De Bază, Omletă De Bază Pentru Cuptor, și Omletă De Bază Cu Albuș De Ou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți ouăle, laptele, sarea și piperul într-un castron mediu până când este galben pal și gălbenușurile și albușurile sunt combinate uniform. Puneți deoparte o farfurie de servire.Topiți untul într-o tigaie antiaderentă de 8 inci la foc mediu până la spumare.
Adăugați amestecul de ouă și amestecați constant cu o spatulă de cauciuc, mișcând ouăle în jurul tigaiei până când formează caș mic, aproximativ 2 până la 3 minute. Agitați ușor tigaia și folosiți spatula pentru a răspândi uniform amestecul de ouă pe tigaie—partea superioară a ouălor ar trebui să aibă o consistență cremoasă.
Presărați peste tot cu ierburile măsurate.
Scoateți tigaia de pe foc. Folosind spatula, pliați o treime din omletă peste și pe ea însăși. Împingeți ușor partea pliată a omletei spre marginea cratiței. Înclinați tigaia peste farfuria de servire și rotiți omleta pe farfurie, cu cusătura în jos.
Se ornează cu ierburi suplimentare și se servește imediat.