Omletă Cu Sufle De Fructe
Omleta cu sufle de fructe ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 472 calorii. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, unt, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Omletă Cu Sufle De Fructe, Summer souffl omleta cu sos de vara, și Souffl omleta cu sos de Kiwi.
Instrucțiuni
Combinați 1/2 linguriță de zahăr cu scorțișoara.
Așezați fructele într-un castron mic și adăugați zahărul de scorțișoară. Aruncați pentru a combina.
Încălziți cele 3 linguri de unt într-o tigaie mică de sote la foc mediu.
Se adaugă fructele și se sotează aproximativ 5 minute sau până când fructele încep să se caramelizeze.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Folosind un mixer electric, bateți albușurile până se formează vârfuri tari. Folosind un mixer electric, bateți gălbenușurile cu zahărul rămas până când sunt foarte ușoare și pufoase. Îndoiți coaja de vanilie și lămâie. Când este bine amestecat,pliați albușurile bătute.
Se toarnă untul topit într-o tigaie de omletă de 7 inci, rezistentă la cuptor, la foc mediu.
Așezați fructele (dacă sunt feliate, ventilați-le) în tigaie și turnați aluatul pentru a acoperi fructele. Gatiti 1 1/2 minute.
Se introduce în cuptorul preîncălzit și se coace aproximativ 10 minute sau până când omleta este umflată și aurie.
Scoateți din cuptor și răsturnați cu grijă pe o farfurie de servire. Se pudrează cu zahărul cofetarilor și se servește. NOTĂ: Dacă doriți, puteți Garni farfuria cu fructe proaspete și mentă.
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chateau La Grange Clinet Bordeaux Superiore. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Chateau La Grange Clinet Bordeaux Superiore]()
Chateau La Grange Clinet Bordeaux Superiore
Scopul nostru în fiecare an este de a face un vin natural, fermecător, complex, bine echilibrat, cu personalitatea sa, cel mai bun reprezentant al vintage-ului pe care îl putem face cu terroirul nostru.