Oțet balsamic și ghimbir Bok Choy
Oțet balsamic și ghimbir Bok Choy este o rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovovegetariană, cu 4 porții. O porție conține 103 calorii , 0 g de proteine și 11 g de grăsimi . Pentru 39 de cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură ieftină. 32 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și luați apă, ulei de măsline, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 19% . Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Ginger Orange Bok Choy , Ginger Orange Bok Choy și Bok Choy With Ginger Vinaigrette .
Instrucțiuni
Separați frunzele de tulpinile bok choy.
Tăiați tulpinile în bucăți mici și tăiați frunzele.
Încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Gătiți tulpinile de bok choy în ulei până se înmoaie ușor, aproximativ 3 minute; se adauga apa si frunzele si se fierbe pana se evapora apa, inca 10 minute. Se amestecă caperele, usturoiul și ghimbirul; gatiti si amestecati inca 1 minut.
Se presara otetul si zeama de lamaie peste bok choy si se ia de pe foc; servi imediat.