Noua Salată De Trei Fasole
Noua salată de trei fasole este o fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. O porție conține 169 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca o garnitura, și se face în aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați fasole, ulei de canolan, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Salată de fasole verde, fasole galbenă și roșii cu vinetă balsamică albă, Cina in seara asta: fasole Fava, sparanghel, și salată de fasole verde, și Salată de fasole verde, porumb prăjit și fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron de servire, amestecați împreună coaja de lămâie, uleiul, sucul de lămâie, 1/2 linguriță. sare și zahăr. Pune deoparte.
Într-o cratiță mare prevăzută cu un coș cu aburi, aduceți 1. apă la fierbere la foc mediu-mare. Abur edamame, acoperit, timp de 3 minute.
Se adaugă năutul și aburul, acoperit, până se încălzește, 4 până la 5 minute.
Se toarnă ambele într-un colizor, apoi se usucă pe un prosop de bucătărie.
Adăugați în castron cu pansament și aruncați pentru a acoperi.
În aceeași cratiță, aduceți încă 1. apă la fierbere. Între timp, umpleți un castron mare cu apă cu gheață și lăsați-l deoparte. Fasole verde cu abur, acoperită, până la licitație-crocantă, 4 până la 5 minute.
Se toarnă într-un colizor și se transferă imediat în apă cu gheață.
Lăsați să stea 30 de secunde, să se scurgă și să se usuce pe prosop.
Adăugați fasole verde și ceapă în amestecul de naut, aruncați pentru a acoperi și adăugați mai multă sare după gust, dacă doriți.
Faceți înainte: pregătiți rețeta prin Pasul 3, înfășurați amestecul de năut și fasolea verde separat și răciți până la 1 zi. Aduceți ambele la temperatura camerei înainte de a continua. Salata îmbrăcată poate sta până la 1 oră înainte de servire.