NoCal afumat curcan prăjit cu dovleac salvie sos

NoCal afumat curcan prăjit cu dovleac salvie sos
NoCal afumat curcan prăjit cu dovleac salvie sos este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 80g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 882 calorii. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de zahăr, salvie, pudră de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până lamaie meyer ai putea urma acest curs principal cu Tort De Lămâie Meyer ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sage-piept de curcan prăjit și sos, Curcan prăjit cu unt de salvie cu sos de cidru, și Piept de curcan prăjit cu pâine de porumb-umplutură de salvie și sos de coniac.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: 2 cani de mere chips-uri de fumat, înmuiate în apă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Pentru a configura fumătorul: luați prăjitorul de curcan și aliniați-l cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Scurgeți chipsurile de mere și adăugați-le în partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Puneți tigaia la foc mare pe aragaz. Chipsurile vor începe să se topească și să fumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Pentru amestecul de condimente: într-un castron mic adăugați primele 5 ingrediente și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Combinați ingredientele rămase într-un mortar și pistil și amestecați până când aveți textura nisipului grosier.
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
8
Adăugați acest amestec în vasul de condimente.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Pregătiți curcanul. Spălați pasărea în interior și în exterior sub apă curgătoare rece. Se usucă cu prosoape de hârtie și se condimentează bine în interiorul cavității cu amestecul de condimente. Umpleți pasărea cu fenicul feliat, lămâie, usturoi, dafin, salvie, rozmarin și cimbru. Fixați aripile înapoi în spatele bazei sânului. Strângeți pasărea folosind sfoară de bucătărie. Înveliți curcanul în ulei de măsline și condimentați peste tot cu amestecul de condimente rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
10
Odată ce chips-uri începe fumat aranja curcan pe un raft și pune-l peste chips-uri de fumat. Reduceți căldura la mediu și acoperiți întreaga tigaie cu folie, astfel încât fumul să încapsuleze întreaga pasăre. Întoarceți ușor temperatura și fumați timp de 10 până la 15 minute. După ce ați terminat, scoateți folia și ridicați întregul suport cu curcanul din tigaie. Aruncați folia cu așchii. (Asigurați-vă că ați pus chips-uri prin scufundarea în apă înainte de aruncarea înapoi în mare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Puneți suportul înapoi în tigaia de prăjire și prăjiți în cuptorul preîncălzit timp de 2 1/2 până la 3 ore. Un termometru citit instantaneu introdus în partea cărnoasă a coapsei trebuie să înregistreze 170 de grade F. Dacă picioarele sau pieptul se rumenesc prea repede în timpul prăjirii, acoperiți-le cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Când ați terminat, scoateți curcanul din cuptor și lăsați-l deoparte să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Transferați într-un platou și garnisiți cu salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
14
Într-o tigaie mare la foc mediu se adaugă slănina. Gatiti 5 minute pana cand slanina incepe sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
15
Adăugați ceapa, usturoiul, 3 frunze de salvie sfâșiate și dovleacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
16
Se sotează până se caramelizează ceapa, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
17
Se toarnă bulionul de pui în tigaie pentru a degrada și se fierbe până când dovleacul este complet moale, aproximativ 10 până la 12 minute. Odată ce dovleacul este fraged, turnați șuvița prin strecurătoare cu plasă fină, într-un bol. Apăsați solidele cu o lingură pentru a extrage tot lichidul și pulpa posibilă. Întoarceți șuvița în oală și continuați să fierbeți și reduceți la jumătate, aproximativ 15 minute. Condimentează cu sare și piper, după gust și adaugă restul de 3 frunze întregi de salvie proaspete. Se amestecă untul și, odată combinat, se toarnă sosul într-un bol sau ulcior de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salvie ProaspătăSalvie Proaspătă
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi

Ingrediente

6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.bacon, tăiat în zaruri maribacon, tăiat în zaruri mari1frunze de dafin, sfărâmatefrunze de dafin, sfărâmate2Bucăți de caramele Heath Barcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș2Bucăți de caramele Heath Barsemințe de coriandru prăjite crăpatesemințe de coriandru prăjite crăpate12 lingurițe de pudră de usturoisalvie uscatăsalvie uscată1bulb fenicul proaspăt, verdele îndepărtat și bec feliatbulb fenicul proaspăt, verdele îndepărtat și bec feliat2Bucăți de caramele Heath Barsemințe de fenicul prăjite crăpatesemințe de fenicul prăjite crăpate0ciorchinisalvie proaspătă, plus frunze pentru garniturăsalvie proaspătă, plus frunze pentru garnitură6frunze proaspete de salvie, împărțitefrunze proaspete de salvie, împărțite1ciorchinicimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțitcimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțit1capusturoi, împărțit prin ecuatorusturoi, împărțit prin ecuator2cuișoareusturoi, zdrobitusturoi, zdrobit591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfelii de castravete englezesc în formă de semilunăfelii de castravete englezesc în formă de semilună23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmierburi de Provenceierburi de Provence12creveți și cu veneSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbulion de pui cu conținut scăzut de sodiubulion de pui cu conținut scăzut de sodiu1Meyer lemon, înjumătățitMeyer lemon, înjumătățit12creveți și cu veneUlei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin1(vinete)ceapă, feliatăceapă, feliată591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilumărumăr4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibildovleac proaspăt tăiatdovleac proaspăt tăiat4crenguțecarne de oaie dezosată, tăiată în cuburi de 7-10 cm - sau înlocuiți cu spată de miel dezosatăcarne de oaie dezosată, tăiată în cuburi de 7-10 cm - sau înlocuiți cu spată de miel dezosată23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsare afumatăsare afumată4Bucăți de caramele Heath Barsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional5kilogramecurcan proaspătcurcan proaspăt23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt rece nesărat, tăiat în cuburiunt rece nesărat, tăiat în cuburi
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate31
Revista