Negrese De Top Strălucitoare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Brownies-urile de top strălucitoare. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 203 calorii. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți la îndemână sare, făină de crin, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Lucios, Chewy, Negrese, Strălucitor Fericit Poppers, și Mere De Bomboane Roșii Strălucitoare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Nu preîncălziți cuptorul încă.Topiți untul într-o cratiță de 3 litri la foc mediu mic.
Adăugați 1/2 cană de chipsuri de ciocolată și scoateți rapid de pe foc. Cu un răzuitor de cauciuc rezistent la căldură, amestecați ușor până când chipsurile de ciocolată s-au topit de la căldura untului.Se amestecă zahărul și se pune tigaia la foc mic, amestecând ușor aproximativ 2 minute sau doar până când amestecul este strălucitor și zahărul a început să se dizolve. Nu lăsați să fiarbă.
Se ia de pe foc și se amestecă pachetul de mătase neagră.
Se lasă să se răcească aproximativ 20 de minute.În timp ce amestecul de ciocolată se răcește, Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Ungeți un vas de sticlă de 8 inci și tapetați-l cu hârtie pergament.
Se amestecă împreună făina de tort (sau Crinul Alb), sarea, praful de copt și pudra de cacao și se lasă deoparte.După ce amestecul de ciocolată s-a răcit aproximativ 20 de minute, amestecați ouăle (folosind încă răzuitorul), unul câte unul. Nu le bateți, ci doar amestecați ușor. Se amestecă vanilia.
Adăugați amestecul de făină și amestecați până când este încorporat, apoi amestecați restul de jumătate de cană de chipsuri de ciocolată (asigurându-vă că aluatul este suficient de rece, astfel încât să nu se topească).
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se nivelează.
Coaceți pe raftul central timp de 35 de minute.
Lăsați să se răcească complet. Îmi place să le răcesc o vreme, dar acest lucru este opțional. Ridicați din tigaie și tăiați în pătrate.