Navratan Korma

Navratan Korma
Navratan Korma necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 422 calorii, 11g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Un amestec de cartofi, paneer, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Încercați navratan korma, cum se face navratan Korma, Korma vegetală , cum se face Korma vegetală, și paneer korma, cum să faci mughlai Shahi paneer Korma pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Așezați nucile amestecate în tigaie, gătiți și amestecați până se rumenesc și dați deoparte. Se amestecă ceapa în tigaie și se gătește până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci MixteNuci Mixte
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se amestecă pasta de usturoi și pasta de ghimbir și se gătește 1 minut. Se amestecă sosul de roșii, ardeiul cayenne, turmericul, coriandrul și garam masala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Garam MasalaGaram Masala
Pastă De UsturoiPastă De Usturoi
Pastă De GhimbirPastă De Ghimbir
Sos De RoșiiSos De Roșii
CoriandruCoriandru
TurmericTurmeric
4
Se toarnă apă și se amestecă stafide, morcovi, ardei gras verde, fasole, mazăre și cartofi. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți 20 de minute, până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CartofiCartofi
MorcovMorcov
StafideStafide
FasoleFasole
ApăApă
MazăreMazăre
5
Încălziți uleiul rămas într-o tigaie separată la foc mediu-mare și gătiți tigaia pe ambele părți, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PaneerPaneer
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
7
Așezați într-un castron cu suficientă apă fierbinte pentru a acoperi aproximativ 2 minute pentru a se înmuia, apoi amestecați în tigaie cu legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
8
Se amestecă laptele și smântâna în tigaie cu legumele și tigaia. Aduceți la fierbere și continuați să gătiți 2 până la 3 minute. Condimentează cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PaneerPaneer
CremăCremă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Pratsch organic Gruner Veltliner. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Pratsch Organic Gruner Veltliner
Pratsch Organic Gruner Veltliner
100% Certificat Organic Gruner Veltliner. Acest vin este pe bază de plante, proaspăt și picant, cu note de piper alb, măr și citrice pe gust.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista