Napolitană Ragu

Napolitană Ragu
Napolitană Ragu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1881 calorii, 104G de proteine, și 97G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 7,82 USD pe porție. Un amestec de spaghete, sare kosher, carne de porc măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 9 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cupcakes Napolitane, Parfaits Napolitane, și Cupcakes Napolitane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Setați un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Adăugați un număr de 3 de ulei de măsline și rumeniți ușor chiftelele. Între timp, cu un mortar și pistil, măcinați sarea, boabele de piper negru și semințele de fenicul cu puțin ulei de măsline într-o pastă granulată. Frecați coastele și umărul cu amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
4
Scoateți chiftelele cu o lingură pliată și puneți-le deoparte pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge. În același vas, rumeniți bucățile de umăr și coastele, în loturi. Alternativ, pentru a economisi timp, prăjiți coastele într-un cuptor preîncălzit de 500 de grade F timp de 10 până la 15 minute, în timp ce rumeniți bucățile de umăr din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Scoateți bucățile de umăr și coastele pe placa de chiftele și lăsați să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
6
Adăugați puțin mai mult ulei de măsline în oală și adăugați cimbru, oregano, morcovi, ceapă și țelină. Amestecați-l și răzuiți bucățile de pe fundul oalei cu o lingură de lemn. Gatiti legumele pana cand sunt usor inmuiate si au o culoare frumoasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Adăugați vinul, roșiile și pasta de roșii și amestecați bine, răzuind orice bucăți maro pe fund. Așezați bucățile de umăr de porc înapoi în mijlocul oalei, apoi aranjați coastele în jurul sosului. Finalizați așezând chiftelele în goluri (unele dintre bucăți vor ieși din sos, dar acest lucru este perfect în regulă, deoarece se va prăji și se va carameliza). Folosiți o lingură pentru a unge totul bine, acoperiți, apoi puneți oala în cuptor și prăjiți până când carnea de porc este fragedă și carnea doar cade de pe oasele coastei, aproximativ 1 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1
Combinați stafidele tocate, nucile de pin prăjite și pătrunjelul într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Folosiți o lingură cu fante pentru a îndepărta chiftelele și coastele pe un platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
Scoateți bucățile de umăr de porc din oală și lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de a le tăia în bucăți de mărimea mușcăturii și de a le adăuga pe platou. Pureați sosul într-un robot de bucătărie, apoi adăugați-l înapoi în oală și puneți-l la foc mediu. Reduceți sosul până când este bogat și gros, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare și piper, dacă este necesar. Când spaghetele sunt fierte, scurgeți și adăugați într-un bol mediu. Puneți puțin sos peste spaghete și sosul rămas peste platoul de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Umăr De PorcUmăr De Porc
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Încingeți platoul de carne cu amestecul de stafide și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ceapa, usturoiul și pătrunjelul și gătiți până când legumele sunt moi, dar nu colorate, aproximativ 10 minute. Scoateți tigaia de pe foc și lăsați amestecul să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați pâinea într-un bol mediu și turnați laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Lăsați pâinea să se înmoaie în timp ce ceapa se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
9
Combinați carnea într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Adăugați oul și brânza și condimentați generos cu sare și piper. Folosiți-vă mâinile pentru a stoarce excesul de lapte din pâine și adăugați-l în castron împreună cu amestecul de ceapă răcit. Combinați ușor toate ingredientele cu mâinile până când se amestecă împreună. Nu suprasolicitați amestecul sau chiftelele vor fi dure. Împărțiți amestecul în 8 bucăți egale și formați-le în 8 chiftele frumoase. La frigider până când este gata de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Ingrediente

12 lingurițe de pudră de usturoiboabe de piper negru, plus piper negru proaspăt măcinat pentru condimentareboabe de piper negru, plus piper negru proaspăt măcinat pentru condimentare9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.umăr de porc dezosat, tăiat în 2 bucăți (așa că gătește în același timp cu coastele / chiftele)umăr de porc dezosat, tăiat în 2 bucăți (așa că gătește în același timp cu coastele / chiftele)2kgtomate (recomandat: San Marzano)tomate (recomandat: San Marzano)41 litru de lapte integral, la temperatura camereimorcovi, tocați aproximativmorcovi, tocați aproximativ2(mequite, hickory sau arin)țelină, tocată aproximativțelină, tocată aproximativ4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin roșu secvin roșu sec1lingura. otet de vin rosupachet mix natural pentru prăjituripachet mix natural pentru prăjituri23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpesmet, câteva pumnipesmet, câteva pumni2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel cu frunze plate tocate aproximativpătrunjel cu frunze plate tocate aproximativ23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfrunze proaspete de pătrunjel tocate măruntfrunze proaspete de pătrunjel tocate mărunt4crenguțecimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțitcimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțit2smallscuișoare de usturoi, tocatecuișoare de usturoi, tocate6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1 linguriță de semințe de fenicul, 1/3 palmă1 linguriță de semințe de fenicul, 1/3 palmă6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.carne de porc măcinatăcarne de porc măcinată23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsare kosher, plus mai mult pentru condimentesare kosher, plus mai mult pentru condimente8creveți și cu veneSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbanane, tăiate în felii de 1,2 cm grosimebanane, tăiate în felii de 1,2 cm grosime8creveți și cu veneUlei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin1lingura. otet de vin rosuceapa, tocata aproximativceapa, tocata aproximativ1la ceapa medie, tocatala ceapa medie, tocata4crenguțeoregano proaspătoregano proaspăt591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilParmigiano - Reggiano proaspăt ras, plus mai mult pentru servireParmigiano - Reggiano proaspăt ras, plus mai mult pentru servire2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilnuci de pin prăjite, tocate aproximativnuci de pin prăjite, tocate aproximativ1rack8 coaste de rezervă de porc, tăiate în bucăți de 2 până la 3 coaste8 coaste de rezervă de porc, tăiate în bucăți de 2 până la 3 coaste2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstafide tocate aproximativstafide tocate aproximativ9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.spaghete, fierte al dente în apă săratăspaghete, fierte al dente în apă sărată23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire32 linguri butte topitfelii groase de pâine albă fermă, crusta îndepărtată, tăiată în cuburi (aproximativ 2 căni)felii groase de pâine albă fermă, crusta îndepărtată, tăiată în cuburi (aproximativ 2 căni)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate83
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista