Naan
Rețeta Naan este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un extraordinar vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție conține 200 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 14. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr, ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ usturoi naan , cum se face usturoi naan pe aragaz și cuptor, naan de grâu integral cu drojdie, cum se face naan de grâu integral, și naan fără drojdie, cum se face naan fără drojdie pe aragaz.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling, și spumante ros_loc. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale.
![# 65 Wine Spectator Top 100 din 2012Acest vintage 2011 este deosebit de detaliat și vioi și se pare că gustați fiecare pietricică și fiecare lee. Ușor, dar lung, cum ar fi apa de izvor sau un vin alb de munte înalt, cu un mare potențial de îmbătrânire.]()
# 65 Wine Spectator Top 100 din 2012Acest vintage 2011 este deosebit de detaliat și vioi și se pare că gustați fiecare pietricică și fiecare lee. Ușor, dar lung, cum ar fi apa de izvor sau un vin alb de munte înalt, cu un mare potențial de îmbătrânire.
#65 Wine Spectator Top 100 of 2012This 2011 vintage is especially detailed and snappy and you seem to taste every pebble and each lee. Light but long, like spring water or a high-mountain white wine, with great aging potential.