Mussels Vinaigrette este un fără gluten, fără lactate și primal hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 24. O porție conține 48 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați capere, pimiento, midii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mussels Vinaigrette, Midii cu vinetă de țelină tarhon, și Homar, scoici și midii cu vinetă de usturoi de roșii.
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.