Muschiulet de vita la gratar cu unt Ancho-jalape

Muschiulet de vita la gratar cu unt Ancho-jalape ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 442 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 3,26 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, filet de vită, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Muschiulet de vita la gratar cu unt Ancho-jalape, Filet de vită cu semințe de Ancho și fenicul, și Porumb la grătar cu miere-unt Ancho Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Configurați un grătar pentru grătar indirect, cu cărbunii pe o parte și încălziți la 45
Într-un castron, amestecați untul, șalotele, jalapeos și pudra de chile; condimentează cu sare.
Se transferă pe o foaie de folie de plastic și se rulează într-un buștean gros de 1 1/2 inch; la frigider timp de 15 minute.
Într-un castron, amestecați zahărul brun, boiaua, piperul și 1 lingură de sare. Frecați carnea de vită cu amestecul de condimente. Ungeți grătarul și grătați carnea de vită direct peste cărbuni, rotind, până se carbonizează, 12 minute.
Îndepărtați carnea de vită de cărbuni. Acoperiți și grătiți timp de 25 de minute sau până când un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a cărnii de vită înregistrează 13
Transferați pe o placă de sculptură; lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Grătiți pâinea direct peste cărbuni până la prăjit.
Întindeți pâinea cu jumătate din untul ancho-jalapeo. Feliați untul rămas și transferați-l pe o farfurie.
Feliați carnea de vită și serviți cu pâinea prăjită și untul ancho-jalapeo.