Musaca

Musaca
Musaca ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 3,39 USD pe porție. O porție conține 649 calorii, 24g de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă este plăcută de 156 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de lapte, ardei gras, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Musaca, Musaca, și Musaca pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru miel: înmuiați coacăzele în apă caldă timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
ApăApă
MielMiel
2
Scurgere.
3
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o cratiță de 6 litri la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați mielul, scorțișoara, ghimbirul, ienibaharul, cayenne și sarea și piperul și gătiți, amestecând pentru a rupe carnea, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
GhimbirGhimbir
MielMiel
CarneCarne
5
Transferați mielul într-o strecurătoare mare peste un castron și scurgeți; aruncați orice lichid rămas în tigaie. Puneți tigaia la foc și adăugați restul de 3 linguri de ulei de măsline și încălziți până începe să strălucească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
TigaieTigaie
6
Adăugați ceapa și ardeiul gras și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CeapăCeapă
7
Adăugați serrano și usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
8
Adăugați pasta de roșii și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
9
Întoarceți mielul în tigaie, adăugați vinul și gătiți, amestecând ocazional, până se evaporă aproape complet, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați piureul de roșii și coacăzele și dați la fiert. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 30 de minute. Se amestecă pătrunjelul și oregano și se condimentează cu sare, piper și miere, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Piure De RoșiiPiure De Roșii
CoacăzeCoacăze
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
PătrunjelPătrunjel
MiereMiere
11
Se ia de pe foc.
1
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare. Condimentați feliile de vinete pe ambele părți cu sare și piper. Lucrând în loturi, adăugați feliile de vinete și prăjiți până se înmoaie și se rumenesc ușor pe ambele părți, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De CanolaUlei De Canola
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transferați feliile de vinete pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Pentru bechamel: topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați făina și gătiți, amestecând constant, până la palid și neted, 2 minute. Încă șoptind constant, adăugați laptele și frunza de dafin și gătiți până se îngroașă. Condimentați cu sare, piper și nucșoară și aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Lasa sosul sa se raceasca 5 minute. Într-un castron mic, amestecați gălbenușurile de ou, brânza de capră și coaja de lămâie și amestecați în sosul bechamel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Ungeți un vas de copt de 3 litri sau o caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
7
Pentru asamblare: puneți jumătate din feliile de vinete în vas și acoperiți cu jumătate din sosul de carne. Topim sosul cu feliile de vinete rămase, apoi sosul de carne rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
SosSos
CarneCarne
8
Se toarnă bechamelul deasupra sosului de carne și se întinde uniform cu o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Presărați Romano uniform deasupra, așezați vasul pe o foaie de copt și coaceți până se rumenesc și se fierbe, 45 până la 50 de minute. Se acoperă cu mai mult pătrunjel tocat, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
Brânză RomanoBrânză Romano
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
10
Lăsați să se răcească cel puțin 20 de minute înainte de servire.

Ingrediente

1igname, decojită și tăiată în felii groaseigname, decojită și tăiată în felii groase794pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOpoate) roșii de prune, curățate până se omogenizează cu sucurile lorpoate) roșii de prune, curățate până se omogenizează cu sucurile lor3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 ceapă spaniolă medie, tăiată cubulețe mici1 ceapă spaniolă medie, tăiată cubulețe mici0Bucăți de caramele Heath Barcayennecayenne591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcoacăze uscatecoacăze uscate3gălbenușuri de ougălbenușuri de ou680pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOvinete, tăiate transversal în felii groase de 14vinete, tăiate transversal în felii groase de 141181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăinăfăină591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel proaspăt tocat cu frunze plate, plus mai mult pentru garniturăpătrunjel proaspăt tocat cu frunze plate, plus mai mult pentru garnitură5cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbrânză de capră moalebrânză de capră moale0Bucăți de caramele Heath Barienibahar la solienibahar la sol1Bucăți de caramele Heath Barscorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată1Bucăți de caramele Heath Barghimbir măcinatghimbir măcinat454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOmiel măcinatmiel măcinat8creveți și cu veneDragă, dacă este nevoieDragă, dacă este nevoie8creveți și cu veneSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat1lămâie, zestedlămâie, zested5911 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilprăjituri cu fulgi de ovăz cu curmale, mărunțite grosierprăjituri cu fulgi de ovăz cu curmale, mărunțite grosier0Bucăți de caramele Heath Barnucșoară proaspăt rasănucșoară proaspăt rasă591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilUlei de măsline extravirgin grecesc, divizatUlei de măsline extravirgin grecesc, divizat22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyoregano proaspăt tocatoregano proaspăt tocat1ardei gras roșu, tulpină, miez și felii subțiriardei gras roșu, tulpină, miez și felii subțiri2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsemințe de leuștean pudrăsemințe de leuștean pudră2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilRasi RomanoRasi Romano1serrano chile, tăiat finserrano chile, tăiat fin22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire62 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyunt nesăratunt nesărat1lingura. otet de vin rosuceapă galbenă, înjumătățită și feliată subțireceapă galbenă, înjumătățită și feliată subțire
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Revista