Murături De Mărar
Marar muraturi ar putea fi o reteta buna pentru a extinde Hor d ' oeuvre cutie reteta. Această rețetă servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 43 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână buruieni de mărar, sare de murat, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 335 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Murături De Mărar, Murături De Mărar, și Marar muraturi de borcan.
Instrucțiuni
Spălați castraveții și puneți-i în chiuvetă (folosesc cada!) cu apă rece și o mulțime de cuburi de gheață. Înmuiați în apă cu gheață cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 8 ore. Reîmprospătați gheața după cum este necesar. Sterilizați 8 (1 litru) borcane de conserve și capace în apă clocotită timp de cel puțin 10 minute.
Într-o oală mare la foc mediu-mare, combinați oțetul, apa și sarea de decapare. Aduceți saramura la fierbere rapidă.
În fiecare borcan, puneți 2 jumătăți de cuișoare de usturoi, un cap de mărar, apoi castraveți suficienți pentru a umple borcanul (aproximativ 1 kilogram). Apoi adăugați încă 2 jumătăți de usturoi și 1 fir de mărar. Umpleți borcanele cu saramură fierbinte. Sigilați borcanele, asigurându-vă că ați curățat jantele borcanului de orice reziduu.
Procesați borcanele sigilate într-o baie de apă clocotită. Procesați borcanele quart timp de 15 minute.
Păstrați murăturile timp de cel puțin 8 săptămâni înainte de a mânca. Refrigerați după deschidere. Murăturile se vor păstra până la 2 ani dacă sunt depozitate într-un loc răcoros și uscat.